Posted in: WorldKustom

Mat & Nostalgi ny annonsör

Nominerad till årets butik har Viksjö Mat & Nostalgi i Härnösand snabbt fått en plats i entusiasternas hjärtan.  Otaliga bilklubbar, TV och filmbolag har redan fångat sin bit av stället. Worldkustom hälsar en ny annonsör välkommen.

Mat-o-Nostalgi-4

Stefan Hagman (för många Worldkustomläsare mer känd som ena halvan i S&S Custom) är född i en lanthandel, har växt upp i en lanthandel.

Det märks nu när han byggt en egen butik.  ALLT är genuint från den specialbyggda disken i trä och plåt till tapeten i cafét.

Det här är inte upphängda kitschgrejer tillverkade i Kina 2015.  Detta är på riktigt. Till och med varukorgarna är gamla hjulförsedda i stål.

Du slungas rakt in i 1964 när kläppen på dörren plingar bakom dig och  Monica tar emot i kassan.

Ät, fika, handla, gör loppisfynd, besök Speedshopen och kolla på gamla bilar eller journalfilmer i svartvit TV.

Detta är, förutom det, den enda butiken i Sverige som har Krantzjackan till försäljning.  Fråga efter den i kassan. Säljs annars endast på bilevent eller via postorder hos Din jacka.se

Hela familjen jobbar med projektet och Viksjö väster om Härnösand  har fått en rejäl attraktion som drar folk långväga ifrån.

Ställets har redan varit med i filmscener och dokumenterats i TV. Ska du till Höga Kusten/Ångermanland i sommar – planera in fyra timmar i Viksjö.


Vill du läsa mer sånt här? Kolla då in Worldkustom.com en motortidning på nätet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt kallade ”cookies”) för att förbättra din upplevelse hos oss.