Posted in: WorldKustom

Viksjö Mat & Nostalgi utökar med speedshop och bilar

Stefan Hagman är ena halvan av anrika S&S Custom.  Nu öppnar han Speedshop  

Viksjö i Västernorrland med fantastiska Västanåfallet har redan fått en matservering och matbutik. Det hände när Stefan och Monica Hagman övertog den nedlagda lanthandeln och gjorde om den till nostalgilanthandel och utflyktsmål numera fotad, filmad och prisnominerad. Nu blir det en speedshop också, samt jänkiebilar till salu. !!

Här finns också loppis inne och ute, auktioner och bilträff men idag har ”en burk” från USA landat på snön.  Tysta män i varma jackor gnekar ut spikar med kofot.  Kartonger flyttas och plåt blottas.
– Magiskt.

Stefan Hagman rullar på sin varuvagn. Generatorer, startmotorer, bromsdelar, tändning, förgasare.

Sonen klättrar i containern. En Edsel 58 kommer ut.

Mummel, snordrag, snusspott, batteriladdare, mer mummel, bensindunk, vingmutter, luftrenare, ishalk, startmotor och vrooom. 58:an går !!
-Kaffe.

Tack familjen Hagman för att ni kom till Viksjö.

Viksjö Mat och Nostalgi med Speedshop. Ett återkommande utflyktsmål – hela året.

Oj!

Läs orginal artikeln på worldkustom

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

23/4 NY SIDA! Hej och välkommen till Mat & Nostalgi, allt ser i stort sett likadant ut men sidan har återskapats från grunden för att förbättra eran upplevelse att söka reservdelar till eran bil. Vi har flyttat över era användarkonton till denna sida men inte tagit med era ordrar, så skulle det vara något ni behöver veta så är det bara att kontakta oss

Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt kallade ”cookies”) för att förbättra din upplevelse hos oss.