Various – Blues Box 2 (4xLP, Comp + Box)

Key Features:
  • Media: Near Mint (NM or M-)
  • Omslag: Near Mint (NM or M-)
  • #: 6.30109 FK

390 kr

1 i lager
Artikel Nr 2408062286
Media Near Mint (NM or M-)
Omslag Near Mint (NM or M-)
Lagerplats lp boxar i cd rummet
Lägg till favorit


OBS! Lånad bild. Vid begäran skickar vi korrekt produktbild.
Skivans och omslagets skick finns graderat nedan och följer den internationella standarden för gradering av skivor.

Various – Blues Box 2 (4xLP, Comp + Box)
MCA Coral – 6.30109 FK

Mediaskick: Near Mint (NM or M-)
Omslagsskick: Near Mint (NM or M-)
Genre: Blues
Utgiven: 1976 – Germany
Notering: looks like new, booklet included

A1 Money Is Honey 2:49
A2 Part Time Papa 2:55
A3 New Orleans Blues 2:49
A4 Lus Blues 3:02
A5 Uncle Sam Come And Get Him 3:14
A6 See See Rider Blues 3:10
A7 My Little Girl 2:48
A8 Lucilles Blues 3:00
B1 The Long Down Lonely Blues 3:12
B2 Black Cat Bone 3:19
B3 Put Me Back In The Alley 3:09
B4 Team Up 3:00
B5 Stop It Joe 3:12
B6 My Man Jumped Salty On Me 3:20
B7 Flesh Crawling Blues 2:56
B8 I Dont Want You 2:59
C1 Try And Get It 2:43
C2 I Want A Long Time Daddy 2:41
C3 Do That Thing 2:49
C4 The Majo Blues 2:58
C5 Mississippi Town 2:47
C6 Goodbye, Good Luck To You 2:56
C7 Bronskin Gal Is The Best Gal After All 2:42
C8 Voo Doo Blues 2:45
D1 Ive Lost My Head Over You 2:42
D2 Come Easy To Easy 3:01
D3 My Blues Is Like Whiskey 3:13
D4 Mount Bayou 2:42
D5 Unlucky Woman 3:12
D6 Gonna Buy Me A Telephone 3:05
D7 Fine And Mellow 2:49
D8 Someday Sweetheart 2:47
E1 Let Me Ride Your Train 2:47
E2 You Cant Tell 2:57
E3 Because I Love My Daddy So 3:04
E4 Cannon Ball 2:43
E5 Sissy Man Blues 2:49
E6 Shylock Blues 2:39
E7 Mailman Blues 3:05
E8 Evil Hearted Woman 3:00
F1 Oh Red! 3:03
F2 The Dirty Dozens 2:35
F3 Cheatin On Me 2:42
F4 Blues At Midnight 3:05
F5 Me And My Chauffeur 2:27
F6 Ive Got Too Many Blues 2:34
F7 She Walks Like A Kangaroo 2:31
F8 Honey-Bee 2:57
G1 My Daddy Rocks Me 5:53
G2 Jack Im Mellow 2:45
G3 Grievin Me 3:00
G4 You Werent True 2:53
G5 Sweet Pease 2:58
G6 T Bs Got Me 2:43
G7 My Pony 3:05
G8 Jive Me Baby 2:54
H1 Doggin The Dog 2:43
H2 Corinne Corinna 2:30
H3 Sugar Boogie 2:47
H4 Ill Make It Worth Your While 2:59
H5 Jazzin Babies Blues 3:00
H6 Papa Pleaser 2:50
H7 Uncle Joe 2:35
H8 Blue Monday On Sugar Hill 2:18


Vikt 1,15 kg



Near Mint (NM or M-)


Near Mint (NM or M-)


lp boxar i cd rummet




6.30109 FK


Det finns inga recensioner än.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt kallade ”cookies”) för att förbättra din upplevelse hos oss.