Posted in: Sundsvalls Tidning

Bilträff i Viksjö lockar besökare från när och fjärran: “Stort intresse för fina bilar”

Är du redo för mullrande V-motorer och glänsande krom? På lördag är det dags för årets stora Bilträff i Viksjö.

Bilträffen i Viksjö lockar besökare från hela landet. Bild: Privat

Årets bilträff är den femte i ordningen.

– Vi har vuxit lite för varje år och det är naturligtvis jättekul att det finns ett så stort intresse för fina äldre bilar, säger Erik Hagman i arrangörsstaben.

Senaste årens bilträffar har lockat besökare från hela Sverige, vissa år har det rent utav varit svårt att hitta en ledig parkeringsyta i lilla Viksjö.

– Ja, det dyker upp fantastiska människor, många gånger med häftiga fordon, från när och fjärran för att besöka oss, säger Erik Hagman.

Årets bilträff i Viksjö är den femte i ordningen. Bild: Privat

På kvällen blir det i sedvanlig ordning underhållning.

I år är det Krantz & Krantz med hela bandet som kommer att stå för musiken.

Förutom underhållning kommer priser att delas ut till de finaste och tuffaste fordonen. Dessutom lottas priser ut till de som röstar på den bil man tycker bäst om.

– Alla typer av entusiastfordon är välkomna, men det skulle vara kul om det kom lite mer motorcyklar och mopeder också, säger Peter Hagman.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

23/4 NY SIDA! Hej och välkommen till Mat & Nostalgi, allt ser i stort sett likadant ut men sidan har återskapats från grunden för att förbättra eran upplevelse att söka reservdelar till eran bil. Vi har flyttat över era användarkonton till denna sida men inte tagit med era ordrar, så skulle det vara något ni behöver veta så är det bara att kontakta oss

Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt kallade ”cookies”) för att förbättra din upplevelse hos oss.