Posted in: Allehanda

De Gamlas vänner fick åka raggarbil

I lördags bjöds 15 medlemmar i föreningen De gamlas vänner i Härnösand på en minnesvärd åktur. Eller vad sägs om en tur i en gammal blänkande amerikanare?

Stämningen var på topp under besöket i Viksjö. Bild: Kenneth Nilsson
Stämningen var på topp under besöket i Viksjö.
Bild: Kenneth Nilsson

– En succé, enligt initiativtagaren Kenneth Nilsson i Härnösands Rotaryklubb.

Föreningen Hernö Cruisers ställde upp med sju bilar. Första stoppet blev Viksjö mat & Nostalgi där det bjöds på gott fika, kaffe och räkmacka.

Därefter väntade ett besök på Västanöfallet innan hemnfärden till Härnösands bilmuseum där ägaren Calle Lundqvist tog emot.

– Det var idel glada miner och många tackkramar. Desutom fick vi höra att det var det trevligaste dom gjort på länge, säger Kenneth Nilsson, uppskattade motorspeaker på “Onsdagsbus”, som berättar att Rotary vill ta lite nya grepp med den här typen av aktiviteter.

Det blev en minnesvärd åktur för medlemmarna i De gamlas vänner i Härnösand Bild: Kenneth Nilsson
Det blev en minnesvärd åktur för medlemmarna i De gamlas vänner i Härnösand
Bild: Kenneth Nilsson

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

23/4 NY SIDA! Hej och välkommen till Mat & Nostalgi, allt ser i stort sett likadant ut men sidan har återskapats från grunden för att förbättra eran upplevelse att söka reservdelar till eran bil. Vi har flyttat över era användarkonton till denna sida men inte tagit med era ordrar, så skulle det vara något ni behöver veta så är det bara att kontakta oss

Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt kallade ”cookies”) för att förbättra din upplevelse hos oss.