Posted in: Mat & Nostalgi i Viksjö

Mat & Nostalgi, Bildkavalkad från 2019

2019 Var ett händelserikt år på Mat & Nostalgi.

Så här i vintermörkret bjuder vi på en bildkavalkad från det gångna året med en hel del härliga sommarbilder.

Vad hände då ?

Vi blev framröstade som årets landbyggdsutvecklings företag i kommunen, det var fantastiskt roligt.

Kul var också att även den nya Landsbygdsministern ville komma på ett officiellt besök.

Tack även ni som bidrag till vår insamling till Canserfonden och Kent Åbergs Minne som vi startade i samband med modellbilsutställningen där Mr modellbygge himself Claes Beck Friis , från tidningen Wheels kom och gästade oss med modellhörnan Live.

Fantastiskt kul att några av landets skickligaste byggare ville komma till oss och visa sina alster.

Sen hade vi två fantastiska bilträffar för att inte tala om vår dag under Nostalgidagarna samt alla härliga Onsdagskvällar med grillbuffe och underhållning .

Tack alla ni som kom och visade era fantastiska bilar och motorcyklar. Hobbyn är bred och alla är välkommna, men visst är det väl fantastiskt att vi får chansen att se många av vinnarna från dom riktigt stora showerna här i lilla Viksjö.

Samarbetet med Världens Barn insamlingen utvecklades och i år kom TV och filmade när Erik Ekstrand kom och hämtade dom insamlade pengarna ( Tack alla ni som bidrog)

Kul också att hojarna börjat hitta hit. I vimlet här stöter man på legender från dragracingen, som Leif Helander och Eva Kjellin..ja det är kul att så många vill komma hit på våra tillställningar. Och vilka fantastiska Artister.

Idol-Gottfrid är vi ju lite bortskämda med här då han brukar dyka upp med brorsan Alfred och pappa Lars Åke flera gånger under säsongen. Så även i somras.

Rock Ragges son Theodor Nygren tog med sig kompisarna en onsdag kväll, och iklädda Rockfolkets orginal kostymer bjöd dom på en oförglömlig kväll.

Fred Pecks med sitt härliga sound var så populära så dom återkom och spelade på höstträffen också.

Great Hansson från Kramfors -NOSTALGI och vilket sound, snacka om samspelta.

Daniel Holm från Gamla Mejeriet har blivit en klassiker, likaså Andreas Bergman vars Afselius kväll var en riktig höjdare.

Göran Svelander backades upp av syrran Marianne samt vänner och skapade en musikkväll att minnas..

Pontus J back från Finland har också blivit en ständigt återkommande gäst. Tänk att en kille som stått på dom riktigt stora scenerna med medlemmar ur Status Que, Molly Hatchet, Lynyrd Skynyrd kommer och lirar på lastbryggan i Viksjö .

Jonke och Lagårdsrockarna var menade att avsluta säsongen, men efterfrågan var stor så vi förlängde säsongen så på årets sista grillbuffe bjöds vi på Golden hits med Tjernström & Nyberg , dom kommer vi säkert att få se mer av också.

Men årets mest spektakulära spelning var nog ändå när vi firade 50 årsminnet av The Beatles sista spelning på taket på skivstudion i London, med att ha Nowhere Men från Umeå på taket i Viksjö.

Ja året 2019 blir svårt att toppa, men vi kommer försöka. Och det bästa ni behöver inte vänta till sommaren för att besöka Mat & Nostalgi, vi håller öppet hela året Välkomna.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vi använder cookies, web beacons och liknande tekniker (gemensamt kallade ”cookies”) för att förbättra din upplevelse hos oss.